miercuri, 28 noiembrie 2012

Inundatii in Italia




                          

                       

          Stare de alertă în mai multe regiuni din Italia


         Autoritatile italiene au instituit stare de alerta in sapte regiuni din Italia, in urma ploilor torentiale, vantului puternic si inundatiilor din ultimele doua zile, dar si a ninsorilor si temperaturilor scazute.
       Vantul puternic afecteaza sudul tarii, unde cel putin 20 de persoane au fost ranite si una este data disparuta, in Taranto, in timp ce zapada si temperaturile sub pragul inghetului provoaca perturbari in nordul tarii, informeaza Gazzetta del Sud.
Caderile de zapada au afectat trecatori din muntii dintre Italia si Franta, provocand devieri ale traficului si ale rutelor pe care circula camioanele.
Totodata, au fost instituite stari de alerta din cauza vremii rele in sapte regiuni din Italia, in provincia Campania din sudul Italiei fiind emisa o alerta de ploi torentiale. In plus, inundatiile si nivelul crescut al apelor continua sa afecteze Venetia.
Si in Toscana au fost emise alerte similare de ploi torentiale, iar ploaia a provocat marti inchiderea temporara a caii ferate dintre Pisa si Genoa,, dar si autostrazii Aurelia.
Stare de alerta in sapte regiuni din Italia din cauza ploilor torentiale


                                                     Am atasat si un video :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu